APARTAMENTE 3 CAMERE

Beach

800m

Food

500m

Coffee shop

500m

Capacity

6-8 people

Wi-fi

high speed

TV

each room

str. dispensarului 16

Apartament Oxford, Sat Vacanță

de la 400lei

Vă așteptăm într-un ambient plăcut și liniștit, oferit de apartamentul Oxford, situat în Mamaia, la 400metri de Satul de Vacanță, respectiv 700metri de parcul acvatic – Aqua Magic.
Apartamentul este compus din 3 dormitoare (3 bai/ fiecare dormitor având propriul grup sanitar cu cabină de duș), două terase (cu vedere către lac, respectiv către mare, de pe terasă se poate vedea telegondola). 
Dormitoarele sunt prevăzute cu paturi king-size, Smart TV-uri, aparate de aer conditionat, precum și cu câte un dulap și un birou.
Accesul pe terase se face direct din dormitor, pe terase veți găsi scaune și măsuțe (un loc perfect pentru a servi o cafea/micul dejun și a admira peisajul oferit de stațiunea Mamaia sau de lacul Siutghiol).
Pe lângă cele trei dormitoare, trei băi și două terase, apartamentul are în componență o bucătărie, utilată modern (central proprie pe gaz, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, esspresor de cafea, frigider, aragaz, farfurii, tacâmurie etc., aici existând deasemenea un aparat de aer conditionat.
Având o suprafață de 110mp, apartamentul oferă wi-fi de mare viteză precum și trei locuri de parcare.
Accesul în clădire este securizat, pe bază de cartelă, liftul fiind accesat deasemenea cu ajutorul sistemului electronic (telecomandă).
Capacitatea de găzduire î este de 6 persoane, existând posibilitatea suplimentării fiecărui dormitor cu un loc pentru un copil .
În ceea ce privește utilitățile, spațiul oferă acces la Wi-fi, aer condiționat, LCD-uri, precum și trei locuri proprii de parcare.
Rezervările se fac telefonic. Perioada minimă de închiriere 4/5 nopti.
Pentru rezervările de minim 5 nopți se oferă zilnic 2 șezlonguri gratuite, pe plaja Arruba Beach, din zona radiovacanța.
 
Locații recomandate : Satul de Vacanță, Aqua Magic, Arruba Beach, On Plonge Jr. restaurant, telegondola Mamaia.
 

IUNIE ………………………………… 450lei
IULIE……………………………………. 600lei
AUGUST………………………….. 750lei
SEPTEMBRIE ………………… 400lei

APARTAMENT OXFORD

de la 400lei
Plajă

800 m

Capacitate

6-9 persoane

Locație

Satul de Vacanță

© 2020, CT MAMAIA SMART CONSULT SRL. Toate drepturile rezervate.

Trimite: