BOOK & GO

Beach

900m

Food

250m

Coffee shop

50m

Capacity

4-5 people

Wi-fi

high speed

TV

each room

Bd. TOMIS 136

Apartament Margo, Constanța

de la 200lei     

Având o poziționare excelentă,  în centrul orașului Constanța,  dar totodată aproape de plajele din oraș, apartamentul Zoom  este compus din  două camere, o bucatarie și o baie , oferind capacitate de găzduire pentru 4-5 persoane.
Amplasarea sa oferă acces ușor către toate punctele de interes ale orașului, precum și către plajele din zonă.
Astfel, dacă optați pentru o zi de plajă, la 5-10 minute, față de locație, veți găsi plaja Modern, DaMar Beach, Aloha Beach și Plaja 3 Papuci.
La parterul blocului în blocul în care este amplasat găsiți un supermarket, bancă, farmacie, etc., iar pe o rază de 500m față de locație se regăsesc cele mai exclusiviste restaurante din Constanța: Marco Polo, Restaurant Toscana, Irish Pub, Madame Margo.
Totodată, puteți opta pentru zona de terase amplasată în portul turistic Tomis, o zonă în care veți găsi o mulțime de restaurante/terase, cu specific diferit (pescăresc/ rustic/ italienes, etc.), ocazie cu care puteți admira peisajul oferit de yachturile/ambarcațiunile din Marina Tomis. Tot aici faleza din Constanța și cazinoul sunt un punct de atracție pentru turiși.

Astfel, apartamentul Margo reprezintă o variantă ideală dacă doriți să imbinați zilele de plajă cu un city-tour al orașului Constanța.

IUNIE ………………………………… 200lei
IULIE……………………………………. 250lei
AUGUST………………………….. 300lei
SEPTEMBRIE ………………… 200le

APARTAMENT MARGO

de la 199lei/seară
Plajă

900 m

Capacitate

4-5 persoane

Locație

Constanța centru

Beach

1300m

Food

800m

Coffee shop

200m

Capacity

2-4 people

Wi-fi

high speed

TV

one in living room

aleea dealului 1

Studio Andra, Satul de Vacanță

de la 150lei     

Amplasat  la o distanta de 1,3km fata de plaja din Mamaia, acest studio este compus din  doua camere, o bucatarie și baie și  oferind capacitate de gazduire pentru 2 adulți (și doi copii). În zona găsiți supermarketuri, restaurante și cafenele (pe o rază de 300m), accesul în stațiunea Mamaia putând fi făcut pe jos (aproxmativ 10-15min) sau cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, stația de transport în comun fiind la 100m de locație. 

Utilitati: aer conditionat, TV , wi-fi , locuri de parcare fără plată. 

IUNIE ………………………………… 150lei
IULIE……………………………………. 200lei
AUGUST………………………….. 250lei
SEPTEMBRIE ………………… 150lei

STUDIO ANDRA

de la 149lei/seară
Plajă

1300 m

Capacitate

2-4 persoane

Locație

Constanța nord

© 2020, CT MAMAIA SMART CONSULT SRL. Toate drepturile rezervate.

Trimite: